Prøv disse sjove aktiviteter med jeres sportshold

Holdet skal samles. Ikke over den sædvanlige træning – om det er fodbold, håndbold eller ishockey. Nu skal der nogle andre aktiviteter ind over for at samle gruppen endnu mere gennem sjove oplevelser. Men hvad skal det dog være?  Der findes faktisk et utal af muligheder. Det kan være alt fra sjove, festlige, sportslige, og adrenalin forøgende situationer. Vi har i hvert fald prøvet at samle en række gode forslag til hvad i som sportshold kan drage jer ud i efter jeres normale hverdag.

1.      Hop løs og tag fat

Man skal ikke glemme det, trampoliner har altid været en sjov ting, uanset alder! Og hvad så hvis man kombinerer det med klatring. Ja det altså virkelig kanon. Der findes centre rundt omkring Danmark, hvor der er et utal af trampoliner og det er her drengene såvel som pigerne på sportsholdet kan slå sig løs. Grin, latter, og faktisk også en høj puls. For det her er altså hårdt, rigtig hårdt. Man kan give den virkelig gas, og bruge al sin energi. Er man mere til kun klatring, findes der aktivitetscentre hvor man kun kan kravle på vægge. Der er noget for alle niveauer. Sværhedsgrader til de helt skarpe, og Boulders til dem der har prøvet det før.

2.      Teambuilding på hest

En af verdens ældste holdsport – nemlig polo! Og ikke vandpolo nej på ryggen af en hest. Hvis alle tør det, må man sige det er en vild oplevelse. Her kan man komme ud for sin komfortzone. Selvom man aldrig har prøvet det før, vil der være instruktører til at hjælpe. Det er både sikkert, men også indbydende for dem der godt kan lide at få adrenalinen skudt i været. Tag der fra med holdet, ikke kun som en bedre gruppe men også med ekstra i oplevelses-tanken. Tag afsted så snart i har mulighed for det.

3.      Festligheder

Hey, selvfølgelig skal det sportslige hold have plads til fest! Umiddelbart hvad det er, er svært at sige. Men i kan aftale rigtig mange ting. Hvad med karaoke? En overraskelse til de udadvendte holdkammerater, hvor alle kan grine med.  Når i er færdige der kan i tage en partybus til næste destination. Eller starte med paintball. Det kan gøre ondt, men det opvejes af alt den sjov og fest man har. Det hele handler om at man er sammen som hold. Så sæt jer ned og lav en plan om, hvordan I får den absolut bedste aften. Tag hinanden under armen og kast jer ud i det. Vi håber i får en fantastisk dag/aften.