Kom i Form Med En Løbeklub

Er du træt af at se andre mennesker løbe rundt, mens du håbløst venter på, at dit nye træningsprogram skal bære frugt? Er det tid til at tage handling og komme i form? Hvis ja, så bør du overveje at melde dig ind i en løbeklub. Løbeklubber er et godt sted at komme igang med din løbetræning. Du vil blive motiveret af det sociale miljø og har mulighed for at dele gode tips og tricks med andre. I dag kommer vi med 3 gode råd som kan hjælpe dig på vej! 

 

  1. Start med simpel træning – Når du begynder med at løbe, er det vigtigt, at du finder et program eller et løbefællesskab der passer til dig. Dette betyder ikke nødvendigvis at du skal starte ud med 5 km hver gang du løber. Mange begynder med “Intervaltræning” som er enkelt sagt er at jogge/løbe et par minutter og derefter gå et par minutter osv. Dette er en god måde for begyndere at starte ud på, og derefter kan du øge med flere kilometer, eller minutter, og derved stille og roligt bygge mere og mere distance på dine løbeture. 
  2. Find noget der motiverer dig – Det bedste ved en løbeklub er det sociale aspekt som de tilbyder. Lige fra netværk til motivation kan løbeklubben give dig den styrke og motivation, som du har brug for, for at lykkes med dine mål. Derudover fokuserer mange lokale løbeklubber på at alle skal lykkedes med deres mål, og det styrker hele fællesskabet – således kan du dele dine oplevelser sammen med andre ligesom dig selv! 
  3. Vær realistisk – Lad os være ærlige her… Det tager tid at komme i form via træning – især nogle af de mere avancerede træningsprogrammer som 5 km løbene! definer derfor realistiske mål, som passer til din livsstil og dit nuværende niveau af fysisk aktivitet (eller mangel på samme). Dette vil sikre dig den bedste succesrate til sidst! 

Søger du en løbeklub i odense eller Middelfart til at hjælpe dig med at komme form. Så tag eventuelt et kig på udendørs træning Odense, som er et trænings og løbe fællesskab, som omfavner alle typer, og er specialiseret i at motivere og hjælpe nybegyndere med at nå deres mål.


Selv om processen kan vise sig vanskelig, så skal resultatet nok komme hvis du kæmper hårdt nok – især hvis du bruger de 3 tips ovenfor, som din guide igennem rejsen mod sundhed, viden og fremtidig succes! Sæt realistiske mål for den bedste chance for succes; Find nogen der kan motivere dig; Og start ud simpelt med intervaltræning som ikke er for hård.