3 fantastiske oplevelsesgaver at give far i år

Julen er måske lige rundt om hjørnet, eller måske din fars fødselsdag også er inden for en overskuelig fremtid. I disse tilfælde skal du have købt din far en gave, og har han ikke selv lavet en ønskeseddel, må du være kreativ. Det er dog ikke altid let at være kreativ, og derfor vil vi gerne hjælpe dig med 3 forslag til fantastiske oplevelsesgaver, du kan give din far i gave i år. Gode forslag både til julegaven og fødselsdagsgaven – eller til fars dag.

 

Tag far med på en uforglemmelig helikoptertur

Måske har din far oplevet flere steder i det danske land, men det er ikke sikkert, at han har oplevet det fra oven. Hvis han samtidig ikke er bange for højder, så kan du invitere ham med på en uforglemmelig helikoptertur. En helikoptertur, hvor han får rig mulighed for at opleve et stykke af det danske land fra en helt ny vinkel.

 

Vælger du at tage ham med til Sønderjylland, kan I opleve den smukke natur og det rige ø-liv. Vælger du derimod at tage ham med til København, kan han få et unikt indblik i smukke København og se de mange flotte bygninger og monumenter. Med mere end 20 forskellige lokationer i Danmark, hvor man kan prøve kræfter med en helikoptertur, er der rig mulighed for at opleve det unikke land, vi bor i – nemlig Danmark.

 

Tag far med til dejlige og indbydende whiskysmagninger

Hvis din far sætter stor pris på et godt glas whisky og det at nyde den fantastiske smagsoplevelse, så er der ikke nogen mere oplagt gave end en oplevelsesgave til whiskysmagninger. Til de fleste whiskysmagninger bliver I sammen klogere på, hvordan de forskellige whiskyer smager og ligeledes bliver klogere på ingredienser, produktionen og historien bag. Flere steder tilbyder de endda også en rundvisning på destilleriet, som giver et unikt indblik i, hvordan man fra start til slut fremstiller en smagfuld whisky.

 

Kunne det være noget for din far, så tag ham med til en af de danske storbyer. I stort set de fleste større byer er det muligt at prøve en eller flere forskellige whiskysmagninger.

 

Tag far med på et afslappende og naturrigt ophold

Måske din far sætter stor pris på den danske natur og vores mange traditioner. Hvis det er tilfælde, kan du invitere ham med ud på et dejligt, skønt og afslappende ophold eller kroophold i Danmark. Et ophold, som ikke bare består af ren afslapning og dansk mad samt lækker vinmenu, men som også byder på smukke naturoplevelser og skønne faciliteter.

 

Disse kroophold og ophold kan I få glæde af sammen flere steder rundt om i landet. I kan tage til Mariagerfjord, hvis han elsker at spille golf. I kan tage til Hotel Thinggaard, hvis han er til cykel- og vandreferie. Eller I kan tage til Hotel Kong Arthur, hvis han er til spa og selvforkælelse.