Er du en aktiv sportsudøver?

Mange mennesker dyrker sport i foreninger eller igennem fitness hold. At dyrke sport og idræt er sundt og en god vane at få ind i ens hverdag.

 

Der er også mange som ikke dyrker noget motion, men som har et hårdt fysisk arbejde. De behøver ikke at dyrke sport. Så er der alle med stille siddende arbejde, som burde dyrke motion, men ofte ikke gider eller har tiden efter arbejde. 

 

For alle de mange kategorier af mennesker er en ting fælles. Vi kommer til skade indimellem. Nogle gange er vi selv skyld i det, med forkerte bevægelser eller arbejdspladser. Andre gange sker det bare, en forkert bevægelse, et uheld, fald eller andre ting som vi ikke er Herre over.

 

Når vi kommer til skade, er det med at komme til lægen. Ikke noget med – det er ikke så galt, det gør jeg i morgen, eller i overmorgen.. For så kommer vi ikke afsted og en skade som var mindre, bliver pludselig til konstante smerter og besvær. Derfor – har du ondt – book en tid hos en kiropraktor

 

Du får ingen guldmedalje, for at gå rundt med smerter i led eller muskler, som du kunne komme af med ved at se en kiropraktor. Du er mere vigtig end dit arbejde.

Hvilken kiropraktor skal jeg vælge?

Enten en i nærheden af hvor du bor eller arbejder, eller en som ser på hele dig og ikke kun hvor det gør ondt. Hos Hip kiropraktik i Kolding og Sønderborg ser vi på det hele menneske og hjælper dig ud fra det. Det gør at du får øvelser og behandlinger som gør en forskel og mindsker dine smerter effektivt. Det kræver så også at du laver de øvelser vi giver dig!

 

Skulder smerter er ikke blot smerter i dit skulder område, de trækker ud i armen, ryggen og brystet. Derfor tager skulder smerter længere tid at behandle. Hvor effektiv behandlingen er afhænder også af dit engagement med øvelser.

 

Hos Hip kiropraktik har vi mange klienter som har gået med smerter i årevis, hvor vores tilgang til behandlinger har hjulpet dem til en bedre hverdag og det gælder ikke blot for skulder smerter.

Skader en kiropraktor kan ordne

Alle, så længe det ikke kræver en operation. Det skal også siges, at finder vi som kiropraktorer ved en undersøgelse, noget som ser forkert ud, men ikke har med dit motoriske system at gøre. Bliver du bedt om at gå til din læge med det samme!

 

Har du været ude for en arbejdsskade eller uheld og din forsikring betaler for behandlingerne, skal du blot medbringe dine papirer på det. Så ordner vi resten. Du kan også henvises fra din læge eller blot komme selv. Book en tid hos den af os, du bor tættest på.