Ting at tage med på festival

Dette indhold er sponsoreret

Når sommeren nærmer sig, og der er flere og flere festivaler, så er det tid til at finde ud af, hvad man skal have med. Det kan være en stor beslutning at tage, for der er mange ting at overveje. På den ene side vil man gerne have det sjovt og feste igennem, men på den anden side skal man også passe på ikke at få for meget sol eller blive alt for vild i varmen. Derfor får du forslag til, hvad man kan have med til sommerens festivaler.

Det praktiske

Når man skal pakke til en festival, så er det vigtigt at have fokus på det praktiske. For det første er det en god idé at have nogle gode og praktiske sko med, da man typisk går meget rundt. Det er også vigtigt at huske sin telefonoplader og powerbank, da man typisk bruger sin telefon meget på en festival – både til at tage billeder og videoer med, samt til at holde kontakt med vennerne. Hvis man vil være sikker på sine festivalminder, kan det være en god idé også at tage et engangskamera med. Bare for en sikkerheds skyld. Så er du nemlig helt sikker på at kunne få dine festivaloplevelser i kassen, selv hvis du løber tør for strøm.

Det sjove

Når man skal afsted på festival, så er det vigtigt at have nogle ting med, som kan gøre festivalen lidt sjovere. For eksempel kan det være en god idé at have nogle spil med til at fordrive tiden med i festivalcampen. Ølbong og ølbowling er populær lege på en festivalcamp. Hvis det skulle regne, er det også en god idé at have et spil kort med, som man kan bruge til at spille kort med vennerne i teltet. Endeligt kan det også være en god idé at have noget pynt med, så festivalcampen får sit eget præg.

Det nødvendige

Når man skal på festival, så er det vigtigt at have de nødvendige ting med. For det første er det en god idé at have noget skiftetøj med, som man kan tage på, hvis man bliver våd. Ligesom regntøj, gummistøvler og en varm trøje også er en god idé. Sover man ikke sammen med andre, er et telt selvfølgelig et must, ditto er et liggeunderlag og en sovepose. Tag også gerne reservesnacks og drikkevarer med, så du undgår at skulle stå i lange køer konstant.