Køb skater gear fra Penny og HUF på BNA Boardshop

Vil du have det bedste skater udstyr eller bare skater stilen? Så finder du det hele inde på BNA Boardshop. Virksomheden er eksperter i alt inden for skater verdenen og har en af Danmarks bedste og største sortimenter. Inde på www.bnaboardshop.dk kan du se det store udvalg af populære skater brands og mærker i høj kvalitet. Du kan blandt andet købe CAPS, hoodies, boards og tasker fra det australske brand Penny. Eller tjekke de fede kasketter, skjorter og jakker ud fra HUF. Uanset hvad du er på udkig efter af skater gear eller skater udstyr, så har de det hos BNA Boardshop.

Alt i skater gear fra det australske brand Penny

BNA Boardshop forhandler kun de bedste brand der producerer til skatere. De ansatte hos BNA Boardshop dyrker alle selv enten skating eller andre sportsformer med cykler, boards og løbehjul. Da de selv har produkterne tæt inde på kroppen dagligt og har et stort kendskab til skate branchen, er du sikret at få den bedste rådgivning og vejledning. Uanset hvad du er på udkig efter, kan BNA boardshops ansatte med sikkerhed hjælpe. Er du glad for det retro look og mangler du noget nyt tøj til at skate i, så er det australske brand Penny måske noget for dig. Penny mærket er indbegrebet af kvalitet og historie. Penny blev grundlagt i 1983 af skateren Ben Mackay, som havde en vision om at skabe et skateboard, der ikke kun så godt ud, men også hvor performance og funktion var på sit allerhøjeste. Du kan købe dit nye tøj og board fra Penny inde på www.bnaboardshop.dk.

HUF – En hyldest undergrundskulturen i 80’ernes New York

Hvis du tænker på populære skater brands, så kan det være at mærket HUF dukker op i din bevidsthed. Faktisk blev brandet stiftet i det tidlige 2000, men trækker tråde tilbage helt tilbage til 80’ernes New York, hvor punk og skaterkulturen for alvor var ved at etablere sig.  HUF blev stiftet af Keith Hufnagel, der var inspireret af New Yorks undergrundsmiljø og de sociale idealer der eksisterede, når man som ung knægt befandt sig i miljøet. Han valgte at skabe HUF som et bærende symbol på at skating burde forene og inkludere folk, uanset deres baggrund eller sociale lag. Keith Hufnagel åbnede for første gang HUF i San Francisco i 2002. En skaterbutik med en masse respektive skater brands, der samtidig tiltræk en ny generation af skatere, kunstnere og kreative hoveder. HUF er et skate brand der forener den gamle skaterkultur med den nye. I dag har HUF hovedsæde i Los Angeles og er blandt et af de mest eftertragtede skaterbrands verden over. HUF støtter meget op om kunsten og kulturen og derfor også lavet adskillige samarbejder med kunstnere, designere, fotografer og musikere. HUF er et brand med fingeren på pulsen, der ikke er bange for at springe ud af rammerne. Du kan købe produkter som caps, boards og jakker fra HUF inde på www.bnaboardshop.dk.