Her er de mest populære oplevelser i Miami USA

Klar til at hoppe på flyet og sætte ferien i gang med et brag? Der er masser af fede oplevelser i Miami, og det er bare med at vælge dem, der har passer bedst til dig. Det kan du passende gøre på forhånd, så du ikke skal bruge al tiden på din ferie med at finde ud af, hvad du og dine rejsekompagnoner skal lave. Det kan let skabe frustrationer at være uforberedt, og det er næppe det, I ønsker på jeres længe ventede ferie.

De bedste oplevelser til den sporty type

Hvis aktive beskæftigelser står øverst på ønskelisten, og du holder af at bruge kroppen ude i det fri, er Miami uden tvivl en fantastisk rejsedestination. Her er der nemlig både sol, hav og smukke omgivelser i metervis. Eksempelvis kan du løbe lange morgenture ned ad den populære strand South Beach og slutte turen af med et velfortjent dyk i bølgen blå. Et andet sted der kalder på idylliske løbeture, er den velbesøgte bypark Bayfront Park. Også her er du tæt ved havet, samtidig med at byen ånder dig i nakken. Senere på dagen, efter måske at have startet den ud med en frisk løbetur, kan du eksempelvis tage til øen Key Biscayne og nyde en smuk gåtur med masser af blåt hav i sigte. Her får du mere ro end i byen, samtidig med at det brusende storbyliv ikke er langt væk.

Byens kulturelle højdepunkter

Det er ikke kun natur og gode bølger, Miami har at byde på – langt fra. Miami har masser af aktiviteter for den kulturglade turist, og hvis den beskrivelse passer på dig, er du bestemt ikke rejst forgæves til solskinsbyen. Du kan tilmed mikse det gode vejr med de kulturelle beskæftigelser. Hvis det lyder som en drøm, skal du tjekke gaden Ocean Drive ud. Dette er et meget berømt sted i Miami og ikke uden grund. Ocean Drive ligger helt ned til vandet og er prydet med farvestrålende bygninger i historisk art-deco-stil. Bestemt et besøg hver! Et andet sted du med fordel kan besøge, er den kunstudsmykkede bydel Wynwood. Her finder du masser af gadekunst side om side med diverse cool restauranter, butikker og barer. Sidst men ikke mindst kan du overveje at besøge Zoo Miami. En gigantisk zoologisk have for folk i alle aldre. Der er nok at tage fat på i Miami.