3. halvleg er en del af en fodboldkamp

Nu kan det godt være at en Superliga træner ikke vil være enig i den sætning, men det betyder ikke så meget for mig, for det er heller ikke Superligaen jeg spiller i. Jeg spiller i serie 4, og der tror jeg ikke du vil finde mange spillere eller hold hvor man ikke går meget op i 3 halvleg. 

Hvad er 3. halvleg?

Når en af vores kampe er færdige, så skal vi hygge i vores omklædningsrum. Det er hvad vi kalder 3. halvleg. Vi har nogle af vores spillere der selv brygger øl. De handler alle deres råvarer her https://box2brew.dk/. I 3. halvleg der snakker vi om kampen og får snakket om hvad gik godt og hvad der gik mindre godt. Det er utrolig vigtigt for os at få snakket om dette.

Nu er det måske ikke alle klubber der er så heldige at have en ølbrygger blandt spillerne. De er jo så desværre nødt til at købe noget kedeligt øl og drikke det. Alle klubber kunne dog uden problemer få deres egen ølbrygger. Det kræver ikke så meget, og hvis man henter denne bog om ølbrygning https://bryggerbog.dk/ så er mange langt. Når man har hentet bogen, så finder man ud af hvor lidt udstyr der egentlig skal til for at brygge øl hjemme. Jeg har ladet mig fortælle, at det ikke krævet så meget. Jeg har også selv prøvet at være med til fremstilling af vores hold øl på et tidspunkt, og det virker ret let at brygget sit eget øl.

Jeg har efterhånden spillet fodbold i 30 år, så jeg er ikke en af de helt unge mere. Alle på vores hold er dog nogenlunde på den samme alder, så vi er nogle erfarne drenge, kan man sige. Vi kan dog godt mærke, at når vi møder at hold af de unge drenge, så kan vi godt have lidt svært ved at følge med. Det betyder dog ikke så meget, for langt hen ad vejen så hjælpe vores store erfaring os lidt, så vi kan godt følge med i første halvleg, men vi kan så også godt mærke, at det bliver lidt svære når vi kommer til 2. halvår. Vi plejer dog at kunne holde os kørende, for vi ved jo hvad der venter os når vi kommer i omklædningsrummet. En dejlig kold hjemmebrygget øl – Det kan vi altså godt holde os selv kørende på i et godt stykke tid. 

Når vi sidder i vores omklædningsrum efter kampen og godt trætte, så er det som om det hele forsvinder ret hurtigt. Vi kommer hurtig i bad og bagefter sidder vi og hygger os med en dejlig øl – Så er det hele godt igen, også selvom vi har tabt.