Tag på vandring i bjergene omkring Gardasøen

Der er utroligt smukt ved Gardasøen i Norditalien og det er meget forståeligt at dansker og andre turister valfarter dertil for blandt andet at tage på vandring i bjergene omkring søen.

 

Gardasøen

Danskerne elsker Italien. Maden, vejret, fodbolden, cykelsporten, den gode stil og det gode liv. Rigtig mange danskere tager hvert år til Støvelandet og får nogle rigtig gode oplevelser. Og rigtig mange tager til Gardasøen, der ligger i det nordlige Italien, placeret mellem Venedig og Milano. Søen er den største af sin slags og er oprindeligt skabt af gletsjere i den seneste istid. Søen er en kæmpe turistmagnet med et hav af hoteller og campingpladser langs bredden. Rigtig mange danskere besøger hvert år Italien og rigtig mange af dem tager til Gardasøen.

 

Overnatningsmuligheder

Da de første danske turister begyndte at besøge Gardasøen var det typisk på campingpladser, at der blev overnattet. Siden blev det interessant at bo på de små hyggelige hoteller, der er så mange af ved søen. De senere år er det desuden blev et hit at bo i feriehuse eller ferielejligheder.

Lejligheder ved Gardasøen

Og det er fantastisk at bo i en lejlighed ved Gardasøen. Du opnår den optimale frihed på din ferie, og er ikke bundet på nogen måder. Du kan ofte bo tæt på bjergene omkring søen, og det er let at komme afsted på din vandretur. Du tænker så måske, at det er et dyrt alternativ til andre overnatningsmuligheder. Men det er ikke nødvendigvis tilfældet. Der findes lejligheder og huse i alle prisklasser, der kan lejes. Du kan vælge fra de helt skrabede, og billige løsninger, til dem med rigtig mange luksusfaciliteter. Præcist som det er tilfældet ved hoteller og campingpladser.

 

Mere for pengene

Men når du lejer en lejlighed eller et hus ved Gardasøen er du sikker på at du får mere for pengene i forhold til plads. Hotelværelser er som regel små, mens ferielejligheder ofte er større med flere rum. Komforten kan sagtens være den samme som på et hotel. Mange steder findes pool og fitnesscenter og mange faciliteter til børnene. Og så får du oftest eget køkken, og dermed en god mulighed for selv at lave mad. Dermed kan du både spare penge, men også sørge for at få lavet noget rigtigt lækkert mad til dig og dem, du rejser sammen med. Der er mange fordele for dig, der vælger en lejlighed eller et hus ved Gardasøen til din ferie.