Tænk på dit helbred, når du dyrker sex

Hvis du elsker at dyrke sport, ved du sikkert også, hvor vigtigt det er at passe godt på sig selv. Måske bruger du benskinner, hvis du spiller fodbold. Eller hjelm og andet sikkerhedsudstyr, hvis du dyrker ekstremsport. Det er nemlig vigtigt med det rette sikkerhedsudstyr, hvis du vil undgå skader – eller det, der er værre. Ligesådan er det også vigtigt, at du passer på dig selv, når du dyrker sex. Den eneste måde hvorpå du kan undgå sexsygdomme, er nemlig ved at bruge kondom. Det er også vigtigt, at du bruger kondomer af høj kvalitet, som eksempelvis Durex kondomer.

Find en størrelse, der passer til dig eller din sexpartner

Når det kommer til kondomer, er det allervigtigste, at du finder den rette størrelse. Hvis kondomet er for stort eller lille, vil det ikke sidde ordentligt under samlejet. Hvis du ikke ved, hvilken størrelse du skal bruge, kan du i stedet bestille flere forskellige størrelser hjem. På den måde kan du bagefter finde ud af, hvilken størrelse der passer bedst til dig.

Forskellige egenskaber til forskellige mennesker

Når du gerne vil købe kondomer, har du også mulighed for at vælge mellem forskellige egenskaber. Blandt andet kan du vælge blandt følgende varianter af kondomer:

  • Med riller
  • Med knopper
  • Med bedøvende creme

Det er forskelligt fra person til person, hvad der er sjovest at bruge. Hvis du er ekstra eventyrlysten, kan du købe flere forskellige varianter og prøve dig frem.

Stort udvalg af flotte, sjove og anderledes farver

Du kan få kondomer i alle tænkelige farver. Det kan være, at du har en yndlingsfarve, som du gerne vil have kondomer i. Det kan også være, at du gerne vil overraske din partner med en sjov eller anderledes farve. Faktisk har du også mulighed for at få kondomer med motiver på. Det kan være en sjov overraskelse, når du skal bruge et kondom.

Køb kun kondomer, der overholder EU-reglerne

Det er en god idé at købe kondomer, der lever op til de gældende EU-regler på området. Når kondomerne lever op til standarden, er du nemlig garanteret et kondom, der kan yde den nødvendige sikkerhed. Når et kondom lever op til EU-standarden, betyder det også, at kondomet er fri for unødvendig kemi. Med et kondom, der lever op til EU-reglerne, kan du altså beskytte både dig selv og din partner på flere måder.