Hvem siger, at sporty tøj ikke kan være stilfuldt?

Du har det måske lige som rigtig mange andre mænd, når det kommer til din påklædning. Du kan bedst lide at gå i sporty tøj, dels fordi du generelt er sporty, og dels fordi det bare er meget mere behageligt at have på.

Men der er én ulempe ved at elske at gå i sporty tøj. Det er, at man ikke altid kan lykkes med at se stilet ud, når man har sit sporty tøj på. Der er nemlig ikke meget charme over et par joggingbukser, og det egner sig heller ikke rigtigt til fødselsdage med familien.

Men sporty tøj behøver faktisk slet ikke at være et sjusket valg. For du kan sagtens finde noget sporty tøj, der også samtidig ser flot og stilet ud. Du kan for eksempel begynde at gå i trousers.

Det handler om at finde det rigtige par

Der findes enormt mange trousers på markedet, og derfor kan det være svært at finde et par, du er glad for. Et godt råd i den forbindelse er, at kvalitet og pris ofte har det med at gå hånd i hånd.

Så det kan godt være, at du har fundet et ganske fint par til billige penge, men erfaringerne siger bare, at det billige par er langt mindre behageligt at gå i, og at det billige par også hurtigere vil fremstå udvasket efter et par ture i vaskemaskinen.

Derfor vil det nok være bedre at eje ét par, som har været lidt dyrere, og som er af bedre kvalitet, end at eje en masse par i dårlig kvalitet, som du alligevel ikke har lyst til at gå med.

Match det med den rigtige overdel

En stor del af at få sporty tøj til også at være stilet er at få dine bukser til at matche med overdelen. Det er klart, at en kombination af gamle joggingbukser og en hullet t-shirt aldrig kommer til at have meget stil over sig.

Men et par baggy trousers sammen med en flot pullover eller en t-shirt i en frisk farve vil helt sikkert være med til at løfte dit look.

En ting er i hvert fald sikker. Selvom din hullede bluser helt sikkert er meget behagelige at have på, så vil du sagtens kunne finde bluser, der er mindst lige så behagelige, og som ikke fremstår hullede og brugte.