Gå grøn i bad

Her er min lille bøn til dig

Når du går i fitnesscenteret

Mange kan godt lide at holde sig i form. Det er vigtigt for dem ikke at blive alt for tunge og slaskede. Jeg har det på samme måde. Jeg vil gerne kunne lette mig forholdsvist hurtigt, når jeg skal op af stolen. Sådan har det det, heldigvis.

 

Turen forbi fitness centeret er en del af min daglige rutine. Her dyrker jeg motion, og her tager jeg også et godt bad bagefter. Fordi jeg har en grøn tankegang, vasker jeg mig naturligvis altid med en miljøvenlig sæbebar, og det er ofte også en økologisk sæbe. Det er ren win win, og jeg har fundet produkterne inde på en grøn markedsplads. Find andre gode produkter på GreenTown.dk. Jeg lover jer, at I bliver glade for den markedsplads. Den vil hjælpe jer til at omstille jeres liv til en mere grøn livsstil, og det er jeg sikker på, at I vil blive rigtigt glade for. Min lille bøn til jer går på, at I også begynder at tænke lidt grønnere i jeres hverdag.

Hvilken maskine kan du bedst lide?

Min favorit maskine i fitness centeret er helt sikkert crosstraineren. Den giver noget til både ben og arme, for ikke at tale om mavemusklerne. Gennem længere tid har jeg været noget slasket, det må jeg indrømme. Jeg kan bebrejde alderen, den forstuvede fod fra i sommers, den fede og hyggelige jul eller corona-nedlukningerne eller krigen i Ukraine. Undskyldninger er der nok af, og de er lige dårlige. Hvis man vil frem her i livet, være strømlinet og effektiv, så er det vigtigt at kunne holde styr på sig selv og fastholde evnen til at tage sig sammen, også under modgang.

 

Du skal selv være den maskine, som du bedst kan lide. Du skal være din helt egen maskine. det er jo dig, som går ind og vælger at styrke din krop og din performance ved at gøre dig klar til at kunne modstå og tackle alle de udfordringer, som verden kan møde dig med. Den verden, som møder dig er nemlig en stor del af dig selv. Derfor er det vigtigt, at du også husker at tage vare på den ved at leve og tænke grønt og bæredygtigt, nøjagtigt på samme måde som når du tænker og tager vare på dig selv og din krop. Din krop er et tempel, og det er denne jordklode også.

 

Den grønne omstilling

Økologi er en særdeles vigtig del af den grønne omstilling på linje med parametre såsom signalværdi, genbrug og lokal produktion. For at vi alle kan få den grønne omstilling, som vi fortjener, så skal vi alle bidrage til en grøn omstilling, og det er her, du kommer ind. Du er vigtig her, du er en af dem, som jeg og mange andre regner med. Sådan er det, Du er skøn, og du er vigtig. Glem nu aldrig det, og husk det så også, når du tager i fitnesscenteret ,og når du går i bad.