Er padel for alle?

Padel er en sport, der har vundet popularitet i de seneste år. Spillet spilles på en bane, der er mindre end en tennisbane og har vægge på to sider. Padel kan spilles i single eller double, og reglerne svarer til tennisreglerne. Den største forskel er, at spillerne har lov til at slå bolden ud over væggene. Dette giver et hurtigere og mere strategisk spil. Padel er en fantastisk træning og er velegnet til alle niveauer af fitness. Det er også en social sport, og det er nemt at få nye venner, mens man spiller. Uanset om du er på udkig efter en intens træning eller bare en sjov måde at socialisere på, er padel helt sikkert værd at prøve.

Hvad koster det at leje en padel bane?

Padelbaner kan findes i mange offentlige haller og centre som er boomet. Hvis du ønsker at spille padel regelmæssigt, kan det dog være mere praktisk at leje en bane. Prisen for at leje en padelbane varierer afhængigt af stedet og tidspunktet på dagen. For eksempel koster det ca. 200 kr. i timen at leje en bane i Madrid i myldretiden (kl. 15-22). Prisen falder dog til ca. 150 kr i timen, hvis du lejer uden for spidsbelastningstiden (kl. 08.00-15.00). Desuden tilbyder mange padelklubber rabatter for medlemskaber og for booking af flere baner. Derfor kan prisen for leje af en padelbane variere meget afhængigt af dine individuelle omstændigheder.

TipAarhus har lavet en liste over padel Aarhus, hvor du kan se samtlige baner i Aarhus området, deres priser og åbningstider. Det kan være en god idé at tjekke op på baner i god tid og booke i god tid, da banerne tit bliver lejet flere dage før. Så skal i ind og spille en weekend, så bestil tid allerede i løbet af mandag eller tirsdag, så i er sikre på at have en bane.

Hvad skal man bruge for at komme i gang med padel?

Padel er en spændende og voksende sport, der kombinerer aspekter af tennis, squash og badminton. Hvis du overvejer at starte med padel, er der et par ting, du skal bruge for at komme i gang. For det første har du brug for en ketcher. Padel ketsjer er mindre og lettere end tennisrackets, og de har et kortere håndtag med et tykkere greb. Du skal også bruge padelbolde, som er lidt mindre end tennisbolde og har mindre springkraft. For at spille på en padelbane skal du bruge specielle sko med ikke-markerende såler. Og endelig har du brug for en partner! Når du har udstyret, er du klar til at gå ud på banen og begynde at spille.