5 effektive måder til at lindre rygsmerter

Rygsmerter er et af de mest udbredte problemer i bevægeapparatet og i mange tilfælde er det en af ​​hovedårsagerne til, at vi ikke kan nyde vores liv fuldt ud. Men ville det ikke være fantastisk, hvis du kendte nogle gode og effektive øvelser og måder at minimere eller eliminere denne smerte?

 

I denne artikel vil vi kort se på de 5 mest effektive måder at lindre smerter og spændinger i din ryg på.

 

Alle nedenstående metoder er effektive i sig selv, men for at opnå maksimale resultater er det meget vigtigt at kombinere øvelserne og skabe en fast rutine for træning og udstrækning.

 

 

Dette er de 5 mest effektive måder at aflaste din ryg på:

 

  1. Stræk ryggen med BackFlex™ ortopædisk apparat

 

Der findes forskellige øvelser, der kan slappe af i lænden, men i mange tilfælde er det ikke nok. BackFlex™ ortopædiske udstyr er et meget effektivt bevist værktøj, der er specielt udviklet til at lindre smerter og spændinger i lænden.

 

Udspænding på BackFlex™- enheden er meget enkel, bare læg dig på den i 5 minutter og lad tyngdekraften slappe af din ryg perfekt. I mange tilfælde, når du lægger dig ned på BackFlex™, vil din ryg poppe behageligt, hvilket resulterer i en effektiv frigørelse af dine ryghvirvler.

 

stretchfit.dk

 

 Kun 5-10 minutters brug om dagen kan give dig betydelig forbedring og krævende afslapning.

 

  1. “Cobra” position

 

Du kan gøre cobra-rygstrækket overalt, hvor du føler dig godt tilpas og har plads nok. Denne strækøvelse er nem selv for begyndere og giver mange fordele – den forbedrer kropsholdningen, styrker rygsøjlen og armene, former balderne og stimulerer maveorganerne.

 

Envato Elements

 

  1. Rygsøjlens rotation

 

Rygsøjlen rotation er en let strækøvelse. Disse bevægelser hjælper dig med at strække gluteus maximus og lænden. Men når du laver denne øvelse, skal du sørge for, at du ikke løfter begge skuldre fra jorden, mens du flytter dit ben til den anden side gennem din krop.

 

Envato Elements

 

Læg dig på ryggen og træk dit højre knæ til din mave og læg din venstre hånd på det. Mens du puster ud, kør dit knæ til venstre side, så din højre skulder bliver på jorden, stræk din højre arm til siden. Bliv i rotationen i 5-8 vejrtrækninger og slip langsomt. Gentag øvelsen på hver side. I nogle tilfælde kan rotationsbevægelser være kontraindiceret. forlænget plade i lændedelen. Kontakt derfor en læge.

 

  1. Kattestilling

 

Knæl på dine knæ, hvil dine håndflader på måtten. Placer dine hofter over dine knæ og dine skuldre over dine håndled. Pust ud og skub din rygsøjle op mod loftet i en “kattestilling”, bøj ​​derefter ryggen nedad og skub halebenet og toppen af ​​hovedet mod loftet. Når du løfter ryggen op, så tag en dyb indånding, når du sænker den ned, pust ud så meget som muligt. Gentag dette mindst 5 gange i takt med din vejrtrækning.

 

Envato Elements

 

  1. Baldestræk

 

Før foden af ​​det ene ben under knæet på det andet, og i denne position kan du begynde at presse begge ben mod brystet. Dette vil strække glutealmusklerne og musklerne i den nederste del af rygsøjlen. Bliv i denne position i mindst 15 til 30 sekunder, og slip derefter.

 

Envato Elements

 

Vi anbefaler at kombinere alle disse 5 øvelser for at opnå de bedste resultater. Du kan tage dem som din nye rutine, og hvis du gentager det mindst 2-3 gange om ugen, kan det være et kæmpe skridt mod dit smertefrie liv.

 

Bonustip:

 

Dårlig kropsholdning kan også være en stor årsag til rygsmerter i disse dage. Det er noget, der bestemt ikke kan negligeres, og prøv at tænke nu, om din kropsholdning er korrekt. Du kan læse mere om, hvorfor god kropsholdning er så vigtig i denne næste blog.

 

Vi håber, at vi i det mindste har hjulpet dig på en eller anden måde i dag, og glem ikke, at nøglen er at tage det første skridt i dag. Dit fremtidige jeg vil takke dig.