ZONE3 Womens Aspire Våddragt

2.899,00 kr.
144,95 kr. pr. md
Basisbank finansiering
Betal med Basisbank
Rente og omkostningsfrit 10 mdr.: 289,90 kr. »
Egenskaber
Prisbelønnet dame våddragt til den bedre svømmer. Fleksibel og med god opdrift - perfekt til konkurrence.
Våddragt str.
Antal
Ikke på lager

 

Gratis fragt over 499,-

 

Gratis ombytning - gælder i 30 dage

 

Pristjek - vi matcher laveste netpris

Tags: no tags

ZONE3 Aspire til kvinder har været en af de bedst sælgende våddragter i Zone3's program siden dragten fik topkarakteren 10 ud af 10 i diverse tests. og siden da er dragten bestemt ikke blevet dårligere - den er udviklet til prefektion. Zone3 Aspire er et perfekt valg blandt svømmere og triatleter. Designet er super flot og der er perfekt balance mellem funktionalitet, kvalitet og udseende. En våddragt du vil blive glad for i alle henseender.

Du får helt klart en våddragt der matcher behovet hos såvel den gode svømmer og et prispunkt hvor man kan være med også selv på et begrænset budget. Zone3 Aspire Women er simpelthen valget, hvis du skal have budgettet til at række - og samtidig vil have en våddragt der ikke lader noget stå tilbage til top dragterne fra andre mærker. Du skal virkelig gå i detaljen for at finde en bedre dragt på markedet ...det skulle da lige være Zone3 Vanquish .

I 2013 opnåede Zone3 Aspire bedre anmeldelser end nogen anden våddragt i test det år. Aspire bliver stadig rost for dens ekstreme fleksibilitet omkring skuldrene, den perfekt afbalancerede opdrift ... og så er den lynende hurtig i skiftezonen.

Zone3 Aspire i detaljer:

  • Flere års udviklingsarbejde har resulteret i en endnu bedre dragt - designet specielt til kvinder. Siden 2007 hvor dragten kom frem, har Zone3 gennemført flere hundrede demo sessioner med svømmere på alle niveauer for at optimere pasformen.
  • Dame-udgaven af Zone3 Aspire har mindre opdrift omkring brystet og kroppen i forhold til herrernes. Dette giver en større grad af komfort og gør det til den perfekte våddragt til de fleste kvinder - som helt naturligt har lidt mere opdrift i vandet end mænd.
  • Første klasses SCS Yamamoto neopren er brugt over hele dragten - hvilket sikrer sublim fleksibilitet, komfort og ydelse.
  • Vand modstanden er nærmest ikke eksisterende med det Aqua Dynamic behandlede neopren.
  • Omfattende forskning og udvikling af panel-design samt -tykkelser sikrer at dette er en af de mest naturlige våddragter du kan svømme i.
  • Skulderparti der hjælper dig til et hurtigere svømmetag, sikrer maksimal rækkevidde og sparer energi.
  • En stilfuld våddragt med et mix af violet, grå og de tydelige lilla silikone manchetter der efterhånden er blevet kendetegnet for en Zone3 våddragt. Den ser lige så godt ud som den er god at have på!
  • Pro Speed Cuffs på underarmene og på benene sikrer at du hurtigt kan få våddragten af når du kommer til skiftezonen. Kan du slå rekorden på 5 sekunder?
  • 3D Catch paneler på underarmen sikrer dig et godt tag i vandet ved at øge overfladearealet. Et godt tag i vandet er lig god fart!
  • En kraftig YKK lynlås gør det nemt at få Zone3 Aspire våddragten både af og på.

Zone3 Aspire er en af de mest prisbelønnede våddragter til svømning i åbent vand, herunder triatlon. Og det er både blandt anmeldere og atleter. Som det siges i anmeldelserne: ""...dette gør det lige så behageligt og energieffektivt at svømme i en Aspire, som i en dragt der koster det dobbelte.""

Zone3 Aspire Women er den perfekte våddragt til triatlon: lige fra begynderen til den øvede.

Målskema
Du vælger den størrelse der kommer tættest på dine mål for hhv. højde, vægt og bryst. Hvis du forventer at smide nogle kilo gennem din træning, så husk at tage højde for dette. Hellere en lidt for stram dragt under træningen, end en for løs under konkurrence.

ZO3-16039-XS
0 Varer
2021-02-24

Specifikke referencer

ean13
0700253437768