• -113,00 kr.

Shock Absorber Ultimate Run Bra - Black

266,00 kr.
379,00 kr.
Spar 113,00 kr.
  • Spar 113,00 kr.
  • Normalpris 379,00 kr.
Egenskaber
Shock Absorber Ultimate Run Bra er den ultimative BH til løbeturene! Den giver maximal støtte og optimal komfort.
Sport BH
Antal
Få på lager

 

Gratis fragt over 499,-

 

Gratis ombytning - gælder i 30 dage

 

Pristjek - vi matcher laveste netpris

Tags: no tags

Shock Absorber Ultimate Run Bra er den ultimative BH til løbeturene!

En sports BH skal sidde stramt når du tager den på første gang. Derfor vil du også opleve en lidt anderledes følelse første gang du prøver Shock Absorber. Men når du først har vænnet dig til følelsen, vil du opleve den ultimative støtte. Den lidt specielle hægtelukning i ryggen, gør at BH'en giver et træk på siden af brystet og du får dermed fornemmelsen af en bryderryg. Lukningen gør samtidig at stropperne ikke sidder på skulderbladene og BH'en vrider sig derfor ikke under løb.

Shock Absorber har en sømløs inderskål, så du vil ikke opleve nogle syninger mod brystet.

Utimate Run Bra er fortrinsvis designet til den veltrænede løber og er lidt lille i størrelsen. Vi anbefaler at du vælger en størrelse større end du plejer at bruge. Både i skålstørrelse og i mål omkring livet. Brug gerne Shock Absorbers størrelsesskema til at finde den korrekte størrelse. Har du en stor barm, anbefaler vi at du i stedet for Ultimate Run Bra, vælger Active Multisports Support Bra fra Shock Absorber.

Egenskaber:

  • Ekstrem support -
  • Svedtransporterende
  • Justerbare stropper
  • Reflekterende tape ved kavalergang for højere synlighed
  • Hurtigtørrende
  • åndbar
  • Kan vaskes ved 40g

Shock Absorbers sports bh'er er designet til alle aktive kvinder, der ønsker en perfekt pasform og ultimativ komfort. Sports BH'erne er anerkendt for at reducere brysters bevægelse med op til 78% ift. alm sports bh'er. Uanset hvilken sportsgren du dyrker, vil brysterne bevæge sig og dermed ændre form - uanset barmens størrelse. ønsker du, at passe på din barm og dermed mindske ændringerne, skal bevægelserne reduceres, hvilket Shock Absorber er fantastisk til. Så alt du skal fokusere på er din præstation.

Inden brug:

Sørg for at alle stropperne er så lange som muligt, da BH'en er mere støttende jo længere nede den sidder. Samtidig skal du spænde hægtelukningerne i de yderste, og først når du har brugt den mange gange, skal du begynde at spænde den længere ind. Det kan være en fordel for dig, at du de første gange spænder den øverste hægtelukning inden du tager den på, så den ikke kommer til at volde dig for mange problemer fra starten.

Materiale: 81% polyamid 10% polyester 9% elastan

SHO-5044-70B
2 Varer
2021-02-24

Specifikke referencer

ean13
5010158629775