PurePower Chews - Cola

18,00 kr.
Egenskaber

Super energigivende vingummi med cola smag, som er 100% vegansk og uden gelatine. 

Mængderabat

Antal Rabat Du sparer
12 2,00 kr. Op til 24,00 kr.
Antal
På lager (Levering: 1-2 hverdage)

 

Gratis fragt over 499,-

 

Gratis ombytning - gælder i 30 dage

 

Pristjek - vi matcher laveste netpris

Tags: no tags

PurePower Chews med forfriskende Cola smag

Super energigivende vingummi som især er velegnet til løb, cykling og andre fysiske aktiviteter, hvor du har brug for ekstra energi. Vingummierne er en erstatning for energi gel - blot udformet som vingummi og i PurePowers tilfælde vingummi stjerner. Frugtvingummierne gør at det både er nemmere og ikke mindst velsmagende at få et hurtigt energitilskud når du er aktiv.

Ved at vælge PurePower Chews skal du ikke standse op, for at indtage en portion hurtige kulhydrater, fjerne opmærksomheden fra vejen eller bruge unødig tid som både sænker dig og kræver ekstra anstrengelse af dig for at komme op i fart igen. Energi vingummi er det optimale alternativ til energi gel og energidrikke.

Konsistensen hos PurePowers vingummier minder super meget om vingummibamser og de er 100% veganske. De giver dig samme mængde hurtige kulhydrater som energi gel og er mindst lige så nemme at indtage når du er på farten samt helt uden gelatine. 1 pose med 12 stk. vingummier svarer til 40 ml energi gel.

Ingredienser:

Glukosesirup, sukker, frugtjuice fra koncentrat (æble) geleringsmiddel: pektin, syre: citronsyre, natriumchlorid, surhedsregulerende middel: kaliumcitrat, aromaer, karameliseret sukker, overfladebehandlingsmiddel: carnaubavoks.

NæringsindholdPr 100 g.
Energi 1433 KJ / 316 kcal
Fedt <0,5 g
- Heraf mættede fedtsyrer <0,1 g
Kulhydrater 78 g
- Heraf sukkerarter 45 g
Protein <0,5 g
Kostfibre 1,4 g
Salt 0,48 g
PP-6937180
25 Varer