• Ny

Wahoo TICKR Gen 2 Pulsbælte

379,00 kr.
Egenskaber

Pulsmåler fra Wahoo med både Bluetooth 4.0 og ANT+ - Passer til både pulsure og SmartPhones. Wahoo TICKR Gen 2 giver øget kompabilitet.

Antal
På lager (Levering: 1-2 hverdage)

 

Gratis fragt over 499,-

 

Gratis ombytning - gælder i 30 dage

 

Pristjek - vi matcher laveste netpris

Tags: no tags

Wahoo TICKR Gen 2 pulsbæltet giver kompabilitet med pulsure, cykelcomputere, iPhones og SmartPhones med Bluetooth Smart, og derudover er der ANT+ indbygget i TICKR, således at bæltet også kan bruges til pulsure der bruger ANT+. Denne protokol bruges af en lang række pulsure og cykelcomputere på markedet - herunder Garmin, Suunto (Ambit og Ambit2-serierne), Mio Cyclo, Bryton m.fl. ligesom der også er telefoner på markedet som bruger ANT+ - herunder nogle af Sony-modellerne.

Står du og mangler et nyt pulsbælte til dit ur, cykelcomputer, telefonen eller lignende, så er dette pulsbælte et godt bud. Få den ekstra kompabilitet med i købet!

Wahoo TICKR - Gen 2

  • ANT+ forbindelse
  • Bluetooth 4.0 forbindelse
  • Indikator for forbindelse
  • Indikator for pulsmåling
  • Knapcelle batteri - 500 timers batteritid 
  • Apple Watch & Apple TV integration 

Nyt i Gen 2

  • Integreret pulsstrop 
  • Sensor er blevet mindre og lettere
  • Multiple Bluetooth forbindelse 
  • Led indikator flyttet til toppen 


Et væld af muligheder
Kombinationen af sendefrekvenser i bæltet giver dig rigtig gode muligheder for både at anvende et pulsur samt din telefon under træningen. Det vil sige at du faktisk kan få dine pulsdata direkte på dit ANT+ eller Bluetooth Smart kompatible pulsur - og samtidig kan opsamle pulsdata i din foretrukne App på din telefon med enten ANT+ eller Bluetooth.

Mange som bruger en App til online trænings sider som Strava og lignende har tidligere været henvist til at overføre data manuelt eller skulle vælge mellem at bruge deres pulsur eller App'en på deres telefon, fordi de to enheder ikke snakkede samme sprog - og det er nu løst for rigtig mange brugere med Wahoo TICKR.

Er der hul igennem?
Før træning er der mange som har problemer med om pulsbæltet er tilsluttet og om det rent faktisk er tændt. Det problem har Wahoo løst på TICKR med 2 små lysdioder. Lyser den ene diode er bæltet tilsluttet en enhed, og lyser de begge registrerer bæltet også den aktuelle puls. På gen 2 har man flyttet dioderne til toppen af sensoren, så de er blevet nemmere at aflæse. 

Wahoo TICKR Gen 2 forvandler i kombination med en App, din Smartphone til en alt-i-en træningsenhed - perfekt til løbere, cyklister og andre fitness-entusiaster. Wahoo Fitness TICKR pulsbæltet forbinder trådløst til telefonen uden behov for adaptere og leverer præcis real-time pulsdata gennem f.eks den gratis Wahoo Fitness App. 

WFBTHR04G
9 Varer