BasisBank

BasisBank finasiering

Her i shoppen kan du få finansieret dine indkøb rente- og gebyrfrit via BasisBank i op til 10 måneder, når du handler for mere end 1.500,-. Det er super nemt og er klaret meget hurtigt - og du gennemfører lånet med dit NemID.

På varer i shoppen som koster kr. 1.500,- eller derover vil du se et priseksempel beregnet ved 10 måneders lån. Men du kan også samle dine indkøb, så du samlet set kommer over denne grænse, og vælge finasiering af det samlede køb i varekurven.

Sådan gør du

Du putter varerne i kurven på normal vis. I varekurven vælger du BasisBank som betalingsmiddel, udfylder de øvrige info som normalt, og klikker på "Forsæt til låneansøgning". Herefter bliver du guidet gennem låneansøgningen hos BasisBank. Bliver ansøgningen godkendt, gennemføres bestillingen hos os.

Bliv forhåndsgodkendt

Du har også mulighed for at blive forhåndsgodkendt, sådan at du på forhånd ved om du kan få finansieret dit køb. Bliver du godkendt, kan du handle med den tilsendte lånekode direkte i shoppen. Bliv forhåndsgodkendt. 

Repræsentativt eksempel

Ved et samlet kreditbeløb på 5.000 kr. over 10 måneder. Tilbagebetaling via BS og låneprovenuet overføres til pengeinstitutkonto. Så er den månedlige ydelse 500 kr. Debitorrenten er 0,0% og variabel i lånets løbetid. ÅOP er 0% og de samlede kreditomkostninger er 0 kr. Det samlede beløb du skal betale er 5.000 kr.

Fortrydelsesret

Ifølge kreditaftalelovens §19 kan du indenfor 14 dage fortryde den indgåede kreditaftale. Fristen regnes fra den dag, du underskriver kreditaftalen og har modtaget de oplysninger, du har krav på ifølge Kreditaftaleloven.

Mere information

Finansiering er altid lidt af en jungle at finde rundt i, så har du spørgsmål til finansieringen, er du velkommen til at kontakte os på telefon 8993 9787 eller sende os en mail på salg@sportactives.dk.

Viabill

Viabill finasiering

På de enkelte produkter, som ikke overstiger en pris af 2.000,- , vil du se et ikon under købsknappen som fortæller hvad det vil koste dig at betale den pågældende vare over 24 måneder. Du kan selvfølgelig købe flere varer og på samme vis bide dine betalinger over i mindre bidder med ViaBill. Du kan vælge denne betalingsform i varekurven.

ViaBill kræver oprettelse hos dem, men du kan derefter bruge denne betalingsform rigtig mange steder på nettet.