Shoppen for dig, der er til motion og aktivitet

Hos SportActives finder du et stort udvalg til motion og aktiv livsstil. Uanset om du dyrker sportsgrene som løb, cykling, fitness, svømning eller "bare" er til en rask gåtur og aktiv livsstil generelt, så har vi helt sikkert noget du kan bruge i shoppen. 

Vi har et bredt program inden for de sportsgrene vi arbejder med og bredden betyder også at vi dækker pænt ind over andre aktiviteter, hvor man vil bruge sportsbeklædning, sko og lignende udstyr.  

Hos SportActives er det der står i vores logo "active & healthy living" ikke en tom floskel - for os er det en livsstil, og vi bestræber os på at give den bedste rådgivning og service.

Fordele ved at handle hos SportActives

Når du handler hos SportActives, følger der flere fordele med. Du kan handle 24 timer i døgnet årets 365 dage og vi tilbyder flere former for fragt, som du frit kan vælge mellem. Herunder både DAO Pakkeshop, Postnord Pakkeshop, Postnord Erhverv og Postnord med privat omdeling.

Desuden er der gratis forsendelse, når du køber for mere end 499,- i shoppen. Så det kan betale sig at handle lidt mere for at opnå en temmelig stor besparelse på fragten. Ellers kan du med fordel selv afhente dine varer på vores adresse i Horsens. 

Skulle du fortryde købet - eller passer størrelsen ikke helt, så tilbyder vi gratis returfragt ved ombytning til anden størrelse eller vare. Du kontakter os blot, og så aftaler vi nærmere. 

SportActives er mere...

Udover online shoppen har SportActives også en B2B afdeling som arbejder inden for kosttilskud og helseprodukter m.m. Disse produkter udvikles og produceres typsik for kædebutikker og lignende - og vi sælger pt. kun disse produkter til kunder i B2B afdelingen. Det er en væsentlig del af virksomhedens virke, og understreger at vi mener det alvorligt, når vi skriver at "active & healthy living" er vores motto.

Et eksempel på sådanne produkter er en serie af kosttilskud, som udelukkende sælges i Rema1000's butikker i Danmark - nemlig Zimpel+, som du kan læse mere om på Zimpel+ sitet