Vi forsøger så vidt muligt at holde øje med alle vores konkurrenter på markedet, for at give dig den bedst mulige pris! Det er dog en næsten umulig opgave, så finder du en billigere pris, end den du ser hos os, så giv os chancen for at matche den - så er du sikret den bedst mulige service, både før og efter købet.

Det er ikke alle produkter i shoppen, som vi ønsker at matche priser på, da en del af dem allerede er så langt nede i pris at vi ganske simpelt ikke kan gøre det bedre.

Som udgangspunkt ønsker vi alene at matche:

  • Danske forhandlere som opererer fra en dansk postadresse
  • Aut. Danske forhandlere som indkøber deres produkter gennem de respektive danske importører
  • Faste priser - dvs. kø-tilbud, begrænsede antal til giv-væk priser og åbnings-lokke-tilbud kan vi formentlig ikke matche, da disse oftest vil ligge langt under vores indkøbspris.

Send en mail til salg@sportactives.dk med link til det produkt du har set billigere - så vender vi hurtigst muligt tilbage med svar på, om vi ønsker at matche den pris du har fundet.

Bemærk venligst at vores PrisTjek ikke er en prisgaranti, men at du hos os i øvrigt har 30 dages returret på ubrugte produkter, dansk garanti gennem de danske distributører og selvfølgelig dansktalende support.