Liste af varer af mærket Castelli

Castelli er et at de ældste brands indenfor cykeltøj og cykelsporten generelt. Castelli kommer fra Italien hvor cykelsporten ligger italienernes hjerte meget nært. Castelli brandet blev skabt for over 100 år siden og har siden været firstmovers og initiativtager på mange af de ting vi ser i cykelsporten i dag. Skorpion logoet og Castelli navnet kom først senere til, og de gjorde for alvor deres indtog på cykel scenen da de er 70'erne som nogen af de første produceret lycra cykelbukser til professionel cykling.

Castelli har været med til at udvikle noget af de mest aerodynamiske tøj der findes på markedet, og specielt deres fantomdragt som i 2012 var med til at sikre Giro d' Italia vinderen hans sejr, grundet deres udvikling og innovation inden for dette område.

Med Castelli cykeltøj er du sikret den bedste pasform og materiale valg, Castelli er lavet af cyklister til cyklister, så du får den bedst mulige oplevelse på cyklen. Inden for cykeltøj til regnvejr, har Castelli i mange år været kendt for skabelsen af Gabba jakken, som holder dig tør og varm, den er i dag meget populær og man har forsøgt at skabe noget lignende hos andre leverandører dog uden held.