list Kategori: Cykling

Formthotics indlægs-såler til løb og cykling

Hos SportActives har vi i mange år arbejdet med Formthotics indlægssåler, og kan til fulde stå inde for sålerne. De findes til mange typer af sko - løbesko, cykelsko, vandrestøvler og sko samt til hvedags-sko og arbejdssko - Formthotics indlægssålerne klare dem alle.

Har du problemer med fødderne er Formthotics et rigtig godt bud. Og de fleste kan slet ikke undvære dem, når først de har prøvet disse indlægssåler i deres sko. Vi har kunder der kommer hver eneste gang de har købt et par nye sko, da de ikke vil udsætte deres fødder for sko uden disse indlæg. Det fortæller lidt om kvaliteten og ikke mindst funktionen med Formthotics. 


Mange problemet ... een løsning!

Formthotics indlægssåler er formbare og meget let anvendelig indlægssåler som giver velvære til fødderne og afhjælper gener og smerter i knæ, skinneben, lægge og fodled og de kan tilpassets individuelt i stort set enhver type fodtøj. Mange problemer med ovenstående gener kommer af forkert fodtøj, fordi man ubevidst kompenserer for problemerne med fødderne. Eller rettere problemer med skoene.

Mange går skævt, træder forskelligt med højre og venstre fod o.s.v. og det resulterer ofte i problemer andre steder på kroppen, fordi man kompenserer for skavanker - men reelt er det i ordets bogstaveligste forstand, der hvor skoen trykker. Når du går rigtigt, slipper du af med mange andre problemer ... det er faktisk såre simpelt.


Som at gå i bare fødder?

Mange mener man får fornemmelsen af at gå med bare fødder i vandkanten - og det er ikke helt ved siden af. Sagen er den at vi mennesker ikke er skabt til at have masseproducerede sko på, for ingen har ens fødder - og derfor bør det ikke være fødderne der skal tilpasse skoene . men omvendt. Og det klarer Formthotics sålerne. Det er som at blive født på ny, når skoene ikke længere er et problem.


Gør det selv - eller få det gjort hos os!

Du kan sagtens selv passe dine Formthotics såler til, men ønsker du ikke at gøre dette, er der hjælp at hente hos os.  Og følgende er fremgangsmåden:

  1. Bestil dine såler og vælg afhentning
  2. Skriv under bemærkninger at du ønsker indvarmning
  3. Skriv evt. også hvornår det vil passe dig bedst

Vi kontakter dig efterfølgende og aftaler nærmere omkring tidspunktet, hvor du så kan komme forbi med dine sko og få tilpasset dine såler. Du skal regne med at der går et par dage, så vi kan nå at få styr på kalenderen.

Alternativt kan du ringe på tel. 89 93 97 87 og høre nærmere om mulighederne med Formthotics.

I samme kategori

Relateret ved tags

søndag mandag tirsdag onsdag torsdag fredag lørdag januar februar marts april maj juni juli august september oktober november december