list Kategori: Cykling

Cykling – cykeludstyr

Cykling – cykeludstyr
Søger du det bedste cykeludstyr for at kunne præstere optimalt? Så er du havnet i det helt rette univers. Her på siden finder du alt det, du har brug for til både dig og din cykel.

Vores udvalg er stort, så du er garanteret at finde lige præcis det, du er på udkig efter. Uanset om du drømmer om at komme i lidt bedre form, deltage i DM i cykling eller noget helt tredje, så kan vi hjælpe dig på rette vej med det bedste cykelgrej. Får du brug for vejledning, står vi naturligvis klar til at hjælpe dig.

Cykeludstyr til dine cykelture 
Vi vil gerne gøre vores for, at både store og små får den bedste cykeloplevelse, uanset hvor i verden bakker og veje skal udforskes.

For at det kan lykkedes, er det vigtigt at have det rette cykeludstyr. Vi har derfor samlet alt det grej, du måtte have behov for, når det hele bare skal køre derudad. Vi kan blandt andet tilbyde:

Der er, sagt med andre ord, ikke det, du ikke kan få her på siden. Vi er en cykelshop, der klæder både dig og din cykel godt på til alverdens vind og vejr. På den måde kan du altid komme ud og nyde de mange fordele, som er ved at dyrke cykelsporten.

Cykeltøj til damer, herrer og børn
Under vores tre kategorier med cykeltøj, har du mulighed for klæde børn og voksne på fra top til tå. Du finder både cykeltrøjer, cykelbukser, jakker, handsker, skoovertræk (til de cykelsko vi også sælger) samt en masse andet lækkert cykeltøj. Gå på opdagelse, og ifør hele familien i billigt cykeltøj af høj kvalitet.

Lys, lygter og cykelhjelme
Når du eller hele familien skal ud at cykle, er det vigtigt, at sikkerheden er i orden. Det kan den blandt andet være ved, at I har lys på cyklen og hjelme på, som også er iført hjelmlygter.

Lys giver både et bedre overblik for dig, især på cykelture i vintermørket, men det gør dig også mere synlig for andre trafikanter. Husk derfor altid at have lyset i orden, når du begiver dig ud på din cykel.

Alt det, I skal bruge af hjelme, lys og lygter, kan du finde under de respektive kategorier. Det er også under de kategorier, at du kan finde tilbehør som eksempelvis powerbanks.

Cykeltøj outlet
Hvis du er på udkig efter billigt cykeltøj af høj kvalitet, så kan du med fordel kigge under vores kategori med outlet cykeltøj.

Her har vi samlet cykeludstyr til damer, herrer og børn til ekstra skarpe priser. Du finder blandt andet cykelhjelme, elektronik og andet tilbehør, som er sat yderligere ned - men hvor den høje kvalitet på vores cykeludstyr er den samme.

Få frisk luft og motion med cykling
Cykling er bare god motion. Når det foregår udenfor, får du samtidig masser af frisk luft og røde kinder, og det kan mærkes på både krop og sind. Vi vil gerne klæde dig og din cykel godt på, så du kan få god motion med cykling i al slags vejr. Derfor har vi kategorier, hvor du kan finde alt det, du skal bruge i cykeludstyr for at have en cykel, der er i tiptop stand. Kig under kategorierne:

 • Sadler
 • Styr
 • Pedaler
 • Gear

Indendørs cykling når du ønsker det
Noget af det bedste ved cykling er, at det både kan dyrkes udenfor, i dit lokale fitnesscenter eller derhjemme, hvis du en dag har for travlt til at komme ud. På den måde kan du være sammen med familiens, mens du får din daglige motion. 

Under kategorisiden “elektronik” finder du et stort udvalg af hometrainere og tilbehør til hometrainere. Det giver dig mulighed for at cykle derhjemme præcis på det tidspunkt, der passer dig.

Hvor mange kalorier forbrænder man ved cykling?
Når først du har fået smag for cykling, kan der dukke en masse spørgsmål om. Måske tænker du: ”Hvor høj kalorieforbrænding er der ved cykling?” eller “Er cykling godt for ryggen?” Heldigvis er motionscykling godt for din krop på mange måder, og du vil opleve en høj kalorieforbrænding ved cykling.

Der findes en god løsning, hvis du er en af de mange, der gerne vil følge med i, hvad du forbrænder, når du cykler. Hos os finder du et stort udvalg af elektronisk tilbehør, som gør det muligt at følge nøje med i din egen træning. Vi har:

 • Speed- og kadence-sensorer
 • Pulsmålere
 • Cykelcomputere
 • Og meget andet elektronisk cykeludstyr.

Sådan holder du dit cykeltøj pænt 
Cykling i Danmark er yderst populært. Derfor er det ikke kun pulsmålere og andet tilbehør, du kan få fingrene i hos os. Vi klæder alle godt på til at komme ud og cykle med blandt andet cykeltøj og sko til både børn og voksne.

Men hvordan skal det brugte cykeltøj plejes, så det kan blive ved med at føles som nyt hver eneste gang? Vi anbefaler: 

 • Det rette vaskemiddel
 • Imprægnering
 • Lugtfjerner

De 3 ting er nødvendige, hvis du ønsker at give dit cykeltøj et langt liv. En undertrøje, du har brugt til at cykle mange kilometer i, kan ellers hurtigt komme til at lugte meget af sved - og det kan være svært at komme til livs med almindeligt vaskemiddel. Men med vores produkter er du garanteret en frisk følelse på hver eneste cykeltur.

Avanceret cykeludstyr: Få GPS til cykeltræning
Når du er iklædt det rette tøj, og du har pulsuret på armen eller pulsbæltet om brystet, så er du næsten klar til at komme ud og træde i pedalerne. Men hvis du vil have den fuldendte oplevelse, både når det er motion på egen hånd, cykling med din hund eller en tur med din cykelklub, så er der endnu et par ting, du kan overveje at købe:

 • En GPS, så du altid ved, du er på rette vej
 • En regnjakke til cykling, så det vand, der jo kommer i Danmark, ikke standser dig
 • En god drikkedunk, så du aldrig dehydrerer under din tur
 • Cykelpumper, så du er sikker på, at du altid har nok luft i dine dæk
 • Solbriller og cykelkufferter - på den måde kan du have din cykel med på ferie

Ovenstående cykeludstyr spænder vidt og bredt - og det er ikke tilfældigt. Vores udvalg er stort, så vi altid kan sikre dig den ultimative cykeloplevelse. Heldigvis har vi delt det hele ind i kategorier, så du nemt kan finde det, du har brug for. Og husk: Skulle du få brug for vejledning, står vores cykeleksperter klar til at hjælpe dig.

Sådan plejer du din cykel og dit cykeludstyr
Det er vigtigt, at du er godt klædt på til at komme ud og cykle. Men det er også vigtigt, at din cykel er det. Det er trods alt den, der skal fragte dig sikkert rundt.

Vi har gjort det nemt for dig at pleje din cykel på bedste vis. Det gør vi både ved at tilbyde dig gode cykellygter og hjelmlygter, men også med en masse andet tilbehør. Plej eksempelvis din cykel med: 

 • Rens og vask
 • Olie og fedt
 • Pudsning og polering

Disse produkter er med til at sikre dig en cykel, som altid kører som en drøm og skinner om kap med solen. Og husk desuden, at en velplejet cykel altid har bremserne i orden. Heldigvis er det også noget, vi kan hjælpe dig med at få.

Alt til cykling - og meget mere
Der er ingen tvivl om, at vi har et stort udvalg af cykeltilbehør. Men du kan også finde langt mere end cykeludstyr her på siden. Skulle du få interesse for løb, svømning, fitness eller bestemte outdoor aktiviteter, har vi ligeledes et bredt udvalg hertil. Kig dig derfor gerne rundt på siden og bliv inspireret.

Vi ønsker dig god fornøjelse - og god vind ude på ude cykelstierne!

I samme kategori

Relateret ved tags

søndag mandag tirsdag onsdag torsdag fredag lørdag januar februar marts april maj juni juli august september oktober november december